Marjatarha ja marjaviinitila

KAJABACAN VIINITILA

Tervetuloa Kajabacan sivuille

KÄSITYÖLÄISVIINIÄ JA MUITA JUOMIA POHJOLAN MARJOISTA

Kajabacan juhannus

Juhannusaattona Kajabacan viiniterassi ja myymälä aukeavat klo 13.00. Lipunnosto on kuudelta, jonka jälkeen soitellaan vinyyleitä. Klassiset Finnhitsit fiilistää, kesäillan valssit soi ja voi ZZ-Top ja moni muukin saada paikkansa levylautasella. 

Kokko roihahtaa palamaan kymmeneltä, jos säät vain sen sallivat.

Juhannuspäivänä avataan klo 12 ja auki ollaan ainakin klo 18.00 saakka.  


Ja erikoisohjelmana on- - - rumpujen pärinää... 

Viiniristeily. 

Vesille on juhannuksena päästävä. Niinpä Kajabacan pelastusvene risteilee Rutajärven jylhissä maisemissa aattona ja juhannuspäivänä. 

Juhannusaaton risteily alkaa klo 14.00.

Juhannuspäivänä on kaksi risteilyä, klo 12.00 ja 15.00.

Mukaan mahtuu 7 henkilöä/risteily. 

Kokoontuminen Kajabacan viinitilalla. Mikäli haluat nauttia virvokkeita risteilyn aikana, voit ostaa juomia mukaan myymälästämme samalla kun maksat risteilyn. Vesille lähdetään Kajabacan rannasta, järven rantoja ja komeita saaria kierrellään noin tunti ja palataan takaisin lähtölaituriin. Koko hommaan varataan aikaa 1,5 tuntia / reissu. 

Tarjoamme rennon ja leppoisan juhannusristeilyn, pelastusliivit kuuluu vakiovarusteisiin. Vene on tietysti juhannusjuhla-asussa. 

Juhannuksen erikoishinta, only for you...and for you too: 15 €/matkustaja.

Ota juhannussään mukainen vaatetus mukaasi. Ihan surkeassa kelissä vesille ei kannata lähteä, joten tilataan poutaa ja vain leppeää tuulta.

Paikkavaraukset: 0445387453/Asta tai info@kajabaca.fi

Tervetuloa

__________________________________________________________________________________________________________________________________


Viljelemme luonnonmukaisesti punaisia karviaisia ja viherherukoita. Näistä jalostamme maistuvia juomia: viinejä ja virvoitusjuomia.


Voit tulla nauttimaan juomista terassille tai marjapensasrivien katveeseen ja ostaa tuotteita mukaan.

Aukioloajat :

keskiviikko 14-18

torstai 14-18

perjantai 14-20 (-21)

lauantai 14-20 (-21) 

Jos terassilla on väkeä, niin aukioloa jatketaan perjantaisin ja lauantaisin 21 saakka.

sunnuntai 12-16

maanantai ja tiistai suljettu

Mikäli haluat tulla tutustumaan viininvalmistukseen tai ostoksille muuhun aikaan niin voit sopia ajasta: Asta/044 5387453 (laita viesti tai soita)

 Ryhmien tutustumisaikoja voit jo varailla. Lisätietoja saat sivuilta kohdasta: Vierailulle sekä Tervetuloa Kajabacaan ja Viiniristely ja soittamalla tai lähettämällä sähköpostia


LUONTOA ARVOSTAVAA MARJANVILJELYÄ

Huolellisesti käsityönä valmistetut artesaaniviinit ja virvoitusjuomat ovat saatavilla suoraan tilaltamme sekä jälleenmyyjiltämme