Vastuullisuus

Kajabacan toiminnan peruslähtökohtina ovat ekologinen kestävyys ja laatu. Marjatarhan perustamisessa ja marjojen kasvattamisessa, kaikessa rakentamisessa, viinin valmistuksessa ja asiakkaiden palvelemisessa toimimme arvojemme mukaisesti. Kaikenlaista olemme osanneet tehdä ihan omin nokkinemme. Lisäoppia on saatavilla tosi helposti. Koska nykyisessä maailmanmenossa tärkeää on myös osallistua, saada omaa hyvää työtä voi todentavia sertifikaatteja ja viestiä tekemisestä, olemme liittyneet mukaan moniin työtämme tukeviin ja yhteistyötä edistäviin lähialueen hankkeisiin. Noo, ehkä tärkein motivaatio hankkeisiin liittymisessä on kuitenkin ollut mainio yhteistyö hyvien matkailualan tyyppien kanssa.

Vastuullisuuteen liittyen aluksi tartuimme ilmastotyöhön.  Pirkanmaan ilmastoverkosto -hanke alkoi juuri sopivasti 2022 ja liityimme siihen mukaan. Tästä voit lukea ilmastotyö sivulta.

Kestävän kehityksen näkökulmaksi tarkentui matkailun kestävyys. Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelma kiinnosti ja parin lukukerran jälkeen päätimme tarttua mahdollisuuteen ja alkaa edetä  Sustainable Travel Finland -merkkiä kohti. Ensimmäiset tehtävät on nyt tehty (vappuna 2024).

Kestävän kehityksen teema ja STF valmennukset ovat olleet esillä Taikayöntien matkailutien hankkeessa. Hanke edistää Urjalan ja lähialueiden matkailutoimijoiden yhteistyötä myös STF sertifioinnin tiimoilta.

Kerron lisää kun hommat etenee.