Kajabacan juomavalikoima

Karviaismehu

Superraikasta, täyteläistä mehua pullollaan vitamiineja ja hivenaineita. 

Tämä on todellinen, maistuva immuniteettia vahvistava terveysjuoma. Mehussa on kaunis, herkullisen punainen väri.

Karviaistäysmehu on kylmäpuristettu ja pastöroitu Kajabacan tilan punaisista karviaisista. Mehuun ei ole lisätty sokeria.

Mehu säilyy avaamattomassa pakkauksessaan vuoden ajan. Avattuna jääkappikylmässä noin viikon.

Mehun laimennusohje: 2 dl mehua, 8 dl vettä ja makeutus esimerkiksi 0,4 dl sokerilla. Mehupullon tilavuus on 0,33 dl, joten laimennusohje koko määrälle on: lisää vettä noin 1,3 l ja sokeria 0,65 dl.

Saatavilla sadonkorjuun jälkeen


Moktailit ja muut makoisat juomat

Teemme moktaileja eli alkoholittomia juomasekoituksia sekä muita juomia eri raaka-aineista

Esimerkiksi Carmena-moktail, joka on ihana ja raikas alkoholiton vaihtoehto juhliin, illanistujaisiin ja saunajuomaksi. Carmena moktailit koostuvat punaisista karviaisista kylmäpuristetusta 100 %:sta täysmehusta, kotimaisista omenista puristetusta täysomenamehusta ja raikkaasta porakaivovedestä. Mukaan saadaan pirteää tvistiä limemehusta. Omenamehu tasapainottaa karviaismehua, ja hitusen lisää makeutta juomaan saadaan makusiirapista.

Moktailit eivät sisällä säilöntäaineita. Ne valmistetaan tilauksesta ja tuote on parasta viikon ajan valmistuksesta.

Saatavilla sadonkorjuun jälkeen

Kajaus

Karviaislimonadi

Mikä herkku. Punaisista karviaisista kylmäpuristettu karviaistäysmehu tuo ainutlaatuisen maun karviaislimonadiin. Sokeria on lisätty juuri vain se välttämätön määrä, jotta marjan aromit pääsevät esiin. Mehua limonadeissa on reilusti enemmän kuin sokeria, jota limonadiin on lisätty tuomaan herkullista makua ja taittamaan mehun hapokkuutta. Sokeria on vain 8,2 %. Happamuudensäätöaineena on käytetty hieman sitruunahappoa. Limonadin säilymisen varmistamiseksi tuotteeseen on lisätty ripaus säilöntäaineita (kaliumsorbaatti ja natriumbentsonaatti). Niin ja vettä tietenkin ja hiilidioksidia tuottamaan limonadille kuuluvat kuplat.

Limonadi on pullotettu 0,33 pulloihin.

Uutuutena nyt Vihervarpunen limonadi viherherukasta. Loistava valinta alkoholittomaksi kuohujuomaksi.


Tutustu myös marjatuotteisiimme